Støbearbejde i høj kvalitet

Hos Murer & Tømrer Firmaet ApS i Vemmelev er vi eksperter i alle former for støbearbejde. Har du planer om støbning af fundament til et nyt hus i eller omkring Korsør, Slagelse og Skælskør, har vi mange års erfaring med opbygning af fundament i forskellige afstøbninger. Om det er til hus, garage, skur, sommerhus eller udestue er helt op til dig. Vi tilbyder nemlig fundament støbning i høj kvalitet.

Hvad koster støbearbejde? Det kommer helt an på størrelsen af det fundament, der skal støbes. Er det blot til et skur, er det meget billigere end et hus på 200 kvadratmeter. Rådfør dig med os, hvis du vil vide mere om støbning af fundament - særligt hvis du overvejer at bygge helt nyt hus. Vi er yderst kvalitetsbevidste og leverer håndværk i høj kvalitet hver gang.

Støbning af fundament af erfarne fagspecialister

Fundamentstøbning i høj kvalitet er essentielt for husets bæreevne og generelle holdbarhed. Bliver der ikke støbt grundigt nok, og er der revner, ikke nok armering i soklen og andre uhensigtsmæssigheder, kan det på sigt skabe fugtskader og det, der er værre for fundamentet. I og med at det er grundlæggende for hele huset, er det vigtigt, at dette bliver udført ordentligt.

Vi er et team af dygtige, erfarne murere, der tager støbearbejde alvorligt. Når du entrerer med os, kan du være sikker på, at vi udfører din opgave tilfredsstillende. Vi lever af glade og tilfredse kunder og sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk, der holder i mange år. Skal vi hjælpe dig med at støbe?

Få et uforpligtende tilbud på støbearbejde

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på støbearbejde, er du altid velkommen til at kontakte os. Også hvis du har spørgsmål vedrørende støbning af fundament af anden karakter som for eksempel til et skur eller lignende mindre projekter.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 58 38 20 76 / 20 24 43 29. Du kan også skrive en e-mail til mtf@vemmelev.net, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Firmanavn & CVR​

Murer & Tømrer Firmaet ApS

CVR: ​78714611

Kontakt os

Tlf.: 58 38 30 84

E-mail: mtf@vemmelev.net