Nybyggeri af alle hustyper

Har du planer om nybyggeri i Korsør, Slagelse eller Skælskør, er vi hos Murer & Tømrer Firmaet ApS erfarne specialister indenfor alle typer nybyggeri. Vi arbejder også uden for disse geografier. Skal du have bygget et nyt hus, er vi gerne behjælpelige med alt murer- og tømrerarbejde og kan hjælpe dig fra start til slut uanset hustypen. V

Ved opførelse af nye huse er der mange muligheder. Vi agerer lige såvel rådgivere som udførende part, hvorfor du er velkommen til at rådføre dig med os indledningsvist ved nybyggeri. Det kan være omkring valg af materialer og meget andet. Vi kan hjælpe dig med at bygge et hus, og du får kun én fast kontaktperson, som er der for dig gennem hele byggeprocessen.

Gode priser på nybyggeri

Når det kommer til kvadratmeterpriser, er det muligt at bygge såvel et billigt nybyggeri lige såvel, som det er muligt at få bygget noget helt eksklusivt. Det er budgettet, der styrer ambitionerne, men vi kan i den grad opføre nogle interessante boliger i flotte og solide kvalitetsmaterialer, der holder.

Hvad koster nybyggeri? Det kommer an på, hvad dine ambitioner er. Skal det være et stort eller lille hus? Hvilke materialer skal det være? Du kan få det præcis, som du vil have det - og vi vil gerne være med til at opføre det fra kælder til kvist. Med os som murer og tømrer kan du være helt sikker på, at kvaliteten af håndværket er i højsædet. Vi lever af glade og tilfredse kunder, hvorfor du trygt kan få os til at bygge for dig.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Overvejer du et nybyggeri, men er du stadig ved at afsøge de forskellige muligheder, kan vi hjælpe dig med at konkretisere dine tanker og idéer. Lad os høre mere om, hvad du godt kunne tænke dig og få sat en pris på dit projekt.

Kontakt os på telefon 58 38 20 76 / 20 24 43 29, eller skriv en e-mail til mtf@vemmelev.net.

Firmanavn & CVR​

Murer & Tømrer Firmaet ApS

CVR: ​78714611

Kontakt os

Tlf.: 58 38 30 84

E-mail: mtf@vemmelev.net