Renovering af badeværelse og opførelse af nyt badeværelse

Hos Murer & Tømrer Firmaet ApS i Vemmelev tilbyder vi renovering af badeværelse og opførelse af nyt badeværelse i alle typer boliger i og omkring Korsør, Slagelse og Skælskør. Har du intentioner om at få renoveret dit gamle badeværelse, så det ser ud som nyt i flotte, kvalitetsmaterialer og i et mere nutidigt design, er vi parate til at løfte opgaven.

Ombygning af badeværelse eller nyt bad er ofte på mange boligejeres ønskeliste - særligt når der er tale om en ældre bolig. Badeværelsesrenovering er uden tvivl en god investering, hvis man ønsker at genskabe et rum, hvor der er nye elementer i et elegant look med flotte klinker, som ikke bærer præg af et 70’er eller 80’er hus. Det kan vi hjælpe med at ændre på.

Nyt badeværelse i høj kvalitet

Ved renovering af bad kan prisen variere en del. Det kommer meget an på dine ønsker, krav, behov og ikke mindst budget. En gennemgribende renovering af badeværelse koster naturligvis mere end mindre ombygning, hvor det blot er få elementer, der skal udskiftes.

Hvad koster renovering af badeværelse? Nyt badeværelse pris er svær at give helt konkret, da det kommer an på valget af materialer, samt hvor omfattende projektet er. Skal det hele rykkes ned og bygges op fra nyt, medfører det naturligvis en højere pris, men giver også en højere værdi, hvis du en dag skal sælge. Og så handler det mange gange om at skabe et rum med stor komfort, som kan være en slags frirum med plads til at tænke i fred og være sig selv.

Ring eller skriv for at høre mere om badeværelsesrenovering

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig, hvad angår renovering af badeværelse og nyt badeværelse, skal du være så velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Her kan du helt uforpligtende få et tilbud på, hvad det vil koste dig.

Ring til os på telefon 58 38 20 76 / 20 24 43 29, eller skriv en e-mail til mtf@vemmelev.net. Vi ser frem til at høre fra dig.

Firmanavn & CVR​

Murer & Tømrer Firmaet ApS

CVR: ​78714611

Kontakt os

Tlf.: 58 38 30 84

E-mail: mtf@vemmelev.net