Professionel facaderenovering og pudsning af facade

Trænger facaden til et løft? Vi har i mange år udført facaderenovering og pudsning af facade, hvorfor vi er de helt rette når facaden skal styrkes, vedligholdes eller gøres mere personlig. Vi arbejder primært i området omkring Vemmelev, Korsør, Slagelse, Skælskør. Bor du uden for disse områder, kommer vi gerne ud og giver dig en hånd. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet.

Pudsning af facade i høj kvalitet

Vi har som specialister inden for facaderenovering og pudsning af facade og har mange års erfaring, hvorfor vi kan løse opgaver i alle størrelser. Vi stiller derfor vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk. Vi sørger for din facade får lige den udstråling du ønsker.


Hvad koster facaderenovering?

Priser på facaderenovering og pudsning af facade, svinger alt efter størrelse på din opgave. Vi reetablerer, renser, og reparere facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele. Ønsker du at høre mere om vores tilbud, er du altid velkommen til at ringe til om på 58 38 30 84 eller skriv en mail til os på mtf@vemmelev.net.

Firmanavn & CVR​

Murer & Tømrer Firmaet ApS

CVR: ​78714611

Kontakt os

Tlf.: 58 38 30 84

E-mail: mtf@vemmelev.net