Energirenovering giver store besparelser

Hos Murer & Tømrer Firmaet ApS i Vemmelev har vi speciale i energirenovering. Har du en ældre, medtaget bolig i eller omkring Korsør, Skælskør eller Slagelse, kommer vi gerne og tager et kig på den for at se, hvad der kan udføres af optimeringer med henblik på at skabe en bedre økonomi og et bedre indeklima.

Vi tilbyder energirenovering af gamle huse og af parcelhuse af forskellig karakter. Er din bolig ikke isoleret efter nutidens standarder, og har du et uhensigtsmæssigt højt varmeforbrug, er en grundig og effektiv energirenovering en fornuftig investering, som reducerer din varmeregning og øger værdien ifm. et eventuelt salg.

Få en gennemgribende energirenovering af din gamle bolig

I ældre huse er der ikke godt nok isoleret i hverken vægge eller lofter, når man sammenligner med de strenge krav, der stilles i dag. Der er derfor mulighed for forbedringer, som kan holde varmen i huset. Typisk er det et utæt tag, der ikke er tidssvarende - og i og med at varmen stiger opad, vil meget af den anvendelige varme forsvinde og være spildt.

Hvad koster energioptimering?

Priser svinger alt efter størrelse på opgaven. Er du interesseret i at få set nærmere på energioptimering i din bolig, kommer vi gerne forbi og ser på mulighederne. Hvad koster en energirenovering? Det kommer helt an på boligens forfatning, alder og hvad der skal/bør optimeres. Vi giver professionel rådgivning om energirenovering på baggrund af mange års erfaring, således at du bliver vejledt til den bedste løsning.

Ring og få et uforpligtende i dag

Vil du have os til at komme med et tilbud på energirenovering af din bolig, kan du altid kontakte os for nærmere aftale, så vi kan komme og se på sagen. Tag os endelig med på råd, hvis du mangler en faglig vurdering.

Kontakt os på telefon 58 38 20 76 / 20 24 43 29, eller skriv en e-mail til mtf@vemmelev.net. Så skal vi nok hjælpe dig.

Firmanavn & CVR​

Murer & Tømrer Firmaet ApS

CVR: ​78714611

Kontakt os

Tlf.: 58 38 30 84

E-mail: mtf@vemmelev.net