Flisearbejde udføres med garanti for et professionelt resultat

​Vil du gerne have professionel hjælp til lægning af fliser, så du kan få en ny indkørsel eller en ny terrasse?

Hos Murer & Tømrer Firmaet ApS tilbyder vi alt inden for flisebelægning og flisearbejde. Vi påtager os gerne enhver opgave med udendørs flisearbejde, og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi henvender os både til erhvervskunder og privatkunder, og fra vores adresse i Vemmelev hjælper vi dagligt kunder nær Korsør, Slagelse og Skælskør med flisearbejde.

Det får du, når du samarbejder med os om flisearbejde:

  • Flisearbejde af høj kvalitet
  • Godt, solidt håndværk
  • Professionel rådgivning
  • En fair og konkurrencedygtig pris
  • Lydhørhed over for dine ønsker og behov

Erfaren murer og tømrer under samme tag

I vores virksomhed løser vi både murer- og tømreropgaver. Det giver en stor alsidighed, og det giver dig en solid samarbejdspartner, der har mange kompetencer at byde ind med. Vores virksomhed er bygget på et godt håndværk og tilfredse kunder, fordi kvalitet betyder alt for os i vores arbejde.

Vi har fokus på funktion og æstetik, når vi udfører flisearbejde og andre ydelser, men vi er også fuldt bevidste om, at professionel planlægning og en god dialog med dig som kunde er afgørende for, at vi kan skabe et godt resultat.

Vil du gerne høre mere om vores priser på flisearbejde?

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores ydelser? Eller vil du gerne have et hurtigt tilbud på en opgave med flisearbejde? Så slå på tråden. Vi tager os altid gerne tid til at svare på dine spørgsmål. Du kan fange os på telefon 

58 38 30 84 eller ved at sende en e-mail til mtf@vemmelev.net

Firmanavn & CVR​

Murer & Tømrer Firmaet ApS

CVR: ​78714611

Kontakt os

Tlf.: 58 38 30 84

E-mail: mtf@vemmelev.net