Pudsning af facade øger boligens værdi

​Har du brug for en kompetent murer til pudsning af facade i Korsør, Slagelse og Skælskør, er vi hos Murer & Tømrer Firmaet ApS erfarne fagspecialister indenfor facadepudsning. Er facaden på din bolig ved at krakelere og se medtaget og slidt ud, kan det øge boligens værdi at genskabe facaden, således at den ser flot og præsentabel ud.

Ved pudsning af facade giver man den ikke blot bygningen en kosmetisk overhaling, men i den grad også et mere eller mindre isolerende lag, som er med til at beskytte boligen mod vind og vejr. Det danske klima kan være en hård prøvelse, og der vil uden tvivl opstå slitage på sigt. Netop derfor er det en god investering med pudsning af murværk med solide kvalitetsmaterialer.

Få en langtidsholdbar pudsning af facade

Ældre huse med grimme facader er svære at sælge, da det ofte kan være førstehåndsindtrykket, der gør, om man får solgt eller ej. Men generelt er det ikke godt at have en facade, hvor der er eksempelvis er huller og revner i gamle fuger og murværk. Her vil en pudsning af facade være et effektivt tiltag, der beskytter boligen de næste mange år.

Er der opstået utætheder i fundamentet, spilder du, hver eneste dag, penge på overflødig opvarmning. Derfor vil det være godt at få lukket grundigt af. Og skal der mere puds til end en mindre facaderenovering, vil det typisk også blive lidt dyrere. Men den langsigtede besparelse på varmeregningen er mærkbar og signifikant.

Hvad koster en facaderenovering?

Prisen for pudsning af facade afhænger meget af facadens tilstand og antallet af facader der skal pudses op. Ønsker du at modtage et godt tilbud på pudsning af facade på din bolig, kommer vi gerne forbi for at se på opgaven og komme med et uforpligtende prisoverslag. Vi er grundige og effektive og har altid fokus på at levere håndværk i høj kvalitet og god service gennem nærværende rådgivning.

Kontakt os på telefon 58 38 20 76 / 20 24 43 29, eller skriv en e-mail til mtf@vemmelev.net.

Firmanavn & CVR​

Murer & Tømrer Firmaet ApS

CVR: ​78714611

Find os

Enghavevej 88

4241 Vemmelev

Kontakt os

Tlf.: 58 38 30 84

E-mail: mtf@vemmelev.net